• VOOR JE BUITENLAND VERBLIJF
  • TIJDENS JE BUITENLAND VERBLIJF
  • NA JE BUITENLAND VERBLIJF

 

 

TIJDENS JE BUITENLAND VERBLIJF

TRAINER / COACH DARE2GO

Tijdens je reis houd je contact met je coach en dat kan op verschillende manieren. Het maken van een Skype afspraak, bellen of tegenwoordig zelfs ‘what’s appen’.

Wanneer je aangekomen bent op het project is er een eerst contactmoment. Verder zijn er tijdens de reis twee evaluatiemomenten ingepland met je coach om te zien of jouw missie nog op koers ligt.

DARE2GO bied je ook een platform om contact te houden met je omgeving. Zo kan je via de website, op sociale media en blogs berichten posten. Zo houd je iedereen op de hoogte van je avonturen. Deze blogs worden ook door DARE2GO gelezen en zo volgt je coach ook je belevenissen op het project.

 

PROJECTBEGELEIDER 

De projectbegeleider is je begeleider op het project in het buitenland. Deze persoon is je eerste aanspreekpunt wanneer je bij je project verblijft. Je kunt met je projectbegeleider een moment afspreken om naar elkaar terug te koppelen hoe het gaat met je verblijf en je werkzaamheden. Ook heb je op het eind van je verblijf in het buitenland een evaluatiegesprek met je projectbegeleider waarin jullie samen terugkijken op je periode daar en deze afsluiten.